Sign In

Blog

Latest News
Thug of Hindostan har slagit rekord

Thug of Hindostan har slagit rekord

Thug har slagit rekord i att vara den mest dyraste utomhus inspelningen genom tiderna.
Yash Raj Films’ Thugs Of Hindostan en av de dyraste utomhus filminspelningen i indisk film historia.

Yash Raj Films lämnar inga stenar oanvända för att säkerställa att publiken bjuds på en stor skärm visuell extravaganza, som aldrig förr när Thugs av Hindostan släpps i Diwali. Med två av de största ikonerna för indisk bio Amitabh Bachchan och Aamir Khan som kommer att sammanföras första gången någonsin, är Thugs en av den störst filmproduktionen att släppa i modern tid och det ser ut som skaparna lämnar inga stenar ovänd för att säkerställa att filmen blir den största filmen någonsin när det gäller omfattning. Inspelningen ägde rum i Malta för att levande göra en fantasi actionäventyr som visuellt kommer att stå upp för publik.

Thugs av Hindostan kommer att bli ett riktmärke för tittarupplevelse när filmen släpper denna Diwali. Filmen som också inkluderar stjärnan Katrina Kaif i hennes hetaste desi avatar och Fatima Sana Shaikh i en nyckelroll kommer att släppa över hela världen i IMAX. Diwali underhållaren, Thugs of Hindostan, är beredd på att släppas den 8 november 2018.

Enligt källorna sägs det att : ”Viktor (Vijay Krishna Acharya) ville skapaen visa en värld där fantasi och verklighet verkar samman visuellt. Det behövs en ren, osedd plats och en miljö där två stora fartyg kan passa in naturligt. De två fartygen byggdes också på Malta av ett internationellt team med expertis inom konstruktion av enorma fartyg för Hollywood filmer. Filmteamet spelade in scener på olika platser i Malta och var där under 45 dagar. När du summerar allt detta så är kostnaden för inspelningen av Thugs den mest kostbara utomhus inspelning i historien av Indisk filmproduktion.

Thug of Hindostan

Related Posts