Sign In

Blog

Latest News
Amitabh Bachchan som Khudabaksh

Amitabh Bachchan som Khudabaksh

Yash Raj Films “Thugs O f Hindostan” presenterar Amitabh Bachchan som Khudabaksh
Yash Raj Films Thugs of Hindostan lovar att dra till en hel del uppmärsamhet med denna visuell och filmiska upplevelse som du aldrig sett förr . Efter att ha slagit samman en otrolig stjärn kupp genom att sammanföra två av de största legenderna inom indisk biograf Amitabh Bachchan och Aamir Khan på skärmen för första gången, är detta den mest efterlängtade filmen att släppa i år under Diwali.

I linje med sin marknadsföringsstrategi att avslöja en karaktär per dag av denna mega action-äventyr, presenterade YRF idag den första rörelseaffischen med legenden Amitabh Bachchan. Den ikoniska skådespelaren spelar Khudabaksh – en stridshärdad krigare. Khudabaksh ses som en befälhavare för detta massiva skepp där han blir redo för ett stort krig i motion poster.

Thugs of Hindostan är den första hindi filmen som använder havet som bakgrund av sin berättelse med övernturliga actionsekvenser där Khudabaksh verkar vara havets mästare redo att ladda upp. YRFs Thugs of Hindostan inkulderar även stjärnorna Katrina Kaif och Fatima Sana Shaikh och kommer att släppas den 8 november under Diwali festivalen.

Related Posts