Sign In

Blog

Latest News
Mega Actionäventyr, Thugs of Hindostans överdådiga filmset

Mega Actionäventyr, Thugs of Hindostans överdådiga filmset

Yash Raj Films ‘mega actionäventyr, Thugs of Hindostans överdådiga filmset.
YRFs Thugs of Hindostan har två massiva fartyg som väger över 2 hundratusen kilo.

Yash Raj Films “Thugs of Hindostan” med två av de största ikonerna för hindi-bio Amitabh Bachchan och Aamir Khan för första gången, tillsammans med Katrina Kaif och Fatima Sana Shaikh, kommer att sätta ett riktmärke för visuell extravaganza. Denna Diwali-utgåva är en av de mest efterlängtade filmen i alla tider och den här nya informationen kommer definitivt att ta spänningsnivåen många skåror högre.

Read also: THUG OF HINDOSTAN HAR SLAGIT REKORD

“För detta mega-actionäventyr spelar havet och fartygen en integrerad roll i filmskapandet och både YRF och Aamir var säkra på att de skulle presentera publiken det största spektret som de någonsin sett inom hindi-bio. YRF har konstruerat 2 mega stora fartyg som väger 2 hundratusen kilo! Det tog över 1000 personer inklusive internationella designers och skeppsföretagare att arbeta över ett år för att bygga dessa två fartyg! Det kommer att bli en “tappa hakan” upplevelse för publiken att se dessa fartyg i aktion på storskärmen, säger en källa nära projektet.

“Det var en tidskrävande process att bygga de 2 fartygen som byggdes utanför Maltas kust. Det finns inte någon bollywoodfilm som har presenterat en film med fartyg i så stor skala. Det blir ett enormt filmiskt ögonblick för indisk bio. Filmen kommer att släppas i IMAX och du kan inte ens föreställa dig hur den här visuella extravaganza kommer att se ut på duken “, lägger källan till.
“Direktör Viktor (Vijay Krishna Acharya) ville gå så långt som möjligt i skala för att skapa en verkligt fantastisk visuell upplevelse. Viktor har arbetat med internationella team som har erfarenhet av att arbeta inom Hollywood-filmer för att bygga dessa fartyg. Autenticitet och estetik har båda hållits i åtanke med tanke på att filmen är baserad på en spicifik tidsperiod, säger informatören.
Med YRF som trycker på plånboken, är Thugs of Hindostan inställd på att ge publiken en wow upplevelse denna Diwali.

Related Posts