Sign In

Blog

Latest News
Aamir Khan som den spännande Firangi i Thugs of Hindostan

Aamir Khan som den spännande Firangi i Thugs of Hindostan

Yash Raj Films Thugs Of Hindostan presenterar Aamir Khan som Firangi,

Yash Raj Filmer Thugs of Hindostan tar förväntan på trailer sky high med sin innovativa marknadsföringsstrategi för att presentera filmens huvudpersoner genom rörelseaffischer. Idag presenterade YRF den mycket efterlängtade första bilden av Aamir Khan från Thugs of Hindostan. Aamirs utseende är väldigt spännande när han spelar en karaktär som heter “Firangi” och hans brunt hår ger en blick som Aamir aldrig setts förr. Han reser på en ås och går hela sitt utseende, han verkar vara en extremt lurig karaktär .

Thugs of Hindostan är det största visuella spektret på den stora skärmen som skryter enormt, en upplevelse som publiken alldrig setts förr denna Diwali. Efter att ha slagit samman en otrolig kupp genom att sammanföra två av de största legenderna av den indiska biografen Amitabh Bachchan (som spelar rollen som den hårda krigare Khudabaksh) och Aamir Khan på skärmen för första gången, är den här filmen mest efterlängtade av publiken. Det stämmer också Katrina Kaif som den underbara artisten Suraiyya och Fatima Sana Shaikh som våghalsen Zafira. Filmen är avsedd att nå publiken alla åldersgrupper med en visuell skala som aldrig tidigare. Med största häpnadsväckande action-sekvenser på storduken hittills och ett episkt krig mot haven, är filmen redo att tändas upp denna Diwali.

Related Posts