Dr. Arif Kisanas ny bok AFKAT E TAZA har publicerats

afkaretaza2Sverigebaserade krönikör, journalist och administratör Stockholm Study Circle Dr Arif Mahmood Kisanas bok AFKAR E TAZA har publicerats på urdu. Detta är hans första bok som innehåller skrifter och intryck av ledande kolumnister från hela landet.

Denna bok har artiklar om Pakistansk historia och skapandet, pakistansk politik och Kashmirkonflikten, Indiens roll i subkontinenten, internationell politik och konflikter.

Boken har en detaljerande diskuterande skäl för terrorism, extremism, islam och Koranens verkliga budskap. Kvinnors rättigheter, könsdiskriminering och verkliga problem för kvinnor i det islamiska samhället. Rättigheter för funktionshindrade, minoritet och demokrati i muslimska samhället diskuteras också mycket logiskt. De socioekonomiska problem i samhället, mänskliga rättigheter och olika aspekter av kulturella frågor är också en del av denna bok. Det finns också kolumner om Sverige, system, liv, problem med invandringen och många andra aspekter. Rasismen och extremism i Europa och invandrings frågor tas också. Boken innehåller artiklar i olika ämnen som kan intressera varje individ.

Kolumnister vars artiklar och tankar finns i boken:
– Professor Muhammad Sharif Baqa, President av Majlis Iqbal London
– Ghulam Sabir, Ordförande av Iqbal Academy Scandinavia och pristagande författare
– Dr. Safdar Mehmood, föredetta federal sekreterare & kolumnist av dagstidningen JANG
– Tariq Ismael Sagar, författare och redaktör av dagstidningen Ausaaf Lahore
– Dr. Gulam Hussain, föredetta federal minister

Boken finns för försäljning i Pakistan och Azaad Kashmir, Amazon har också publicerat boken, följ länken nedan
Amazon Länk